Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Θύρας 9 27/05/2013

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,
Επικοινωνούμε μαζί σας νιώθοντας άμεσα την ανάγκη να εκφράσουμε τον θαυμασμό, το δέος, τον σεβασμό μα πάνω από όλα τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας ξεχωριστά στον κάθε ένα περήφανο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για την επιβλητική παρουσία του στο σημαντικότερο παιχνίδι, δεδομένης της χρονικής στιγμής και της οικονομικής κατάστασης, που κλήθηκε να δώσει η ομάδα μας στη σύγχρονη ιστορία της. Πραγματικά όσα και να λέμε για αυτό τον κόσμο είναι λίγα!


Επίσης, ως οργανωμένο σύνολο οφείλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν σκληρά για να υλοποιηθεί έστω κι αυτός ο τελευταίος στόχος εξόδου στην Ευρώπη, σε μια χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε ανάμεσα από χίλια μύρια κύματα σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει ο σύλλογος κι αυτό είναι αν θέλετε που καθιστά τη συμβολή των ανθρώπων αυτών εξαιρετικά τεράστια και ζωτική, αφού κατάφεραν να υπερκαλύψουν το -19 της 20ης αγωνιστικής μέσα σε 12 μόνο αγώνες κατορθώνοντας παράλληλα να κερδίσουν πανάξια την εμπιστοσύνη του δωδέκατου τους παίχτη και να αναδειχθούν «Πρωταθλητές της Καρδιάς» στο πιο κακόμοιρο και δολιότερο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης. Χαιρετίζουμε την υπομονή καθώς και τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν όταν για μήνες είχαν να πληρωθούν και αντ’ αυτού δεν είχαν βάλει πάνω από το σύνολο τα χρήματα, που με κόπους μάζευε δεκάρα-δεκάρα ο βασικός εργοδότης τους κατά τη φετινή περίοδο, Πράσινος Λαός.

Ξεκαθαρίζουμε παράλληλα πως καμία «στείρα» χρονιά δεν αποτελεί επιτυχία για ομάδες όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε καμία των περιπτώσεων η είσοδος των οπαδών μας δεν είχε με τίποτα πανηγυρικό χαρακτήρα, κάθε άλλο. Αυτό που ώθησε τον κόσμο να εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν η άμεση ανάγκη ηθικής εξαργύρωσης όλης αυτής της υπεράνθρωπης εκστρατείας επιβίωσης της ΙΔΕΑΣ και του ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ του! Η άψογη οικογενειακή σχέση κόσμου-ποδοσφαιριστών-διοίκησης επιτεύχθηκε μέσα από αρκετές δυσκολίες και χάρη σ’ αυτές θεμελιώθηκε ή αν θέλετε δέθηκε σφιχτά. Τόσο που η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αισιοδοξεί πλέον για πολύ καλύτερες μέρες.

Παραμένοντας στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και συνεχίζοντας μ’αυτά που ακολούθησαν του τελικού σφυρίγματος, δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε και ταυτόχρονα να καταδικάσουμε τον υπέρμετρο ζήλο της αστυνομικής δύναμης να εμποδίσει αρχικά τον κόσμο που μπήκε στο γήπεδο απλά για να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη τους. Σε 3-4 περιπτώσεις μάλιστα δεν δίστασαν ακόμα και να κυνηγήσουν για σύλληψεις. Για όσους ξέχασαν, νωπές βέβαια οι μνήμες, να θυμίσουμε τις προκλήσεις των παραχαϊδεμένων «πούτρας» παιδιών του Αξιότιμου κυρίου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως που έφτασαν στα 10 μέτρα απέναντι από την κερκίδα μας χωρίς να σκάσει μύτη ούτε και ένας χαφιές του κράτους...Όπως και να ‘χει οι τρομο-κρατικές πολιτικές είναι λίγο πολύ γνωστές και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα. Κοινός εχθρός είναι το κράτος «δικαίου» που χώνει πίσω απ’ τα σίδερα νέα παιδιά που το φοβερότερο έγκλημα που έχουν κάνει είναι το άναμμα ενός πυρσού, ενός καπνογόνου, μιας κροτίδας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που η βουλή εισάγη την ποινή του αυτόφωρου αδικήματος για να πατάξει τον χουλιγκανισμό, έξω κυκλοφορούν ελεύθεροι ληστές που έβγαλαν μέρα μεσημέρι έξω απ’ το νησί δεκάδες εκατομμύρια λίγες μέρες πριν την απόφαση κουρέματος! Λύκοι που φυλάνε πρόβατα εν ολίγης, αυτοί είστε μαλάκες. Σαν Θύρα 9 σας διαβεβαιώνουμε πως η βρώμικη τακτική του ρουφιανέματος που χρησιμοποιείται εδώ και μια βδομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο εχθρός του δημοκρατικού πολιτεύματος θα μας βρει σθεναρούς πολέμιους γιατί κανένας οπαδός ανεξαρτήτου ομάδας, χρώματος κασκόλ δεν πρέπει να οδηγείται στη φυλακή...

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου