Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7/11/2013

Για ακόμα μια χρονιά η πόλη της Πάφου θα φιλοξενήσει την βασίλισσα Ομόνοια καθώς και τους τρελούς οπαδούς της. Σίγουρα το να φιλοξενήσει οποιαδήποτε πόλη την Ομόνοια είναι σχετικό , για το λόγο ότι η κάθε γωνία της Κύπρου έχει χρώμα πράσινο! Τα πράσινα καραβάνια θα κάνουν και πάλι την μεγάλη κάθοδο τους προς την δύση !!

.. γι’αυτο και εμείς όπως κάθε χρόνο ετοιμαζόμαστε να δονήσουμε την ατμόσφαιρα της πόλης. Σε αυτή την "φιλήσυχη" γωνιά της Κύπρου είμαστε η εξαίρεση και το γουστάρουμε.. είμαστε οι φρουροί της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Περιμένουμε αδέρφια από όλες της πλευρές του νησιού στο pre game party του συνδέσμου που θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις πρωινές ώρες .. ένα pre game party που πλέον έχει αποκτήσει την δική του δυναμική αλλά και τα δικά του χαρακτηριστικά..

Η τρέλα μας και αρρώστια μας γι αυτό που λέγεται ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει και την Κυριακή από νωρίς το πρωί στο σύνδεσμο μας .. μέχρι τις 4:30 που η μεγαλειώδης πορεία θα αναχωρήσει για το γήπεδο. Ζητούμε την συμμετοχή όλων των Ομονοιάτών στο πρόγραμμα της ημέρας που ετοιμάσαμε σε συνεννόηση με την οργανωμένη μας κερκίδα,ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες τον στελεχών μας.

- Το Σαββατοκύριακο η μπουτίκ μας με όλα τα προϊόντα της ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται στο ΣΥ.ΦΙ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κάτω Πάφο.Σάββατο: 16:00 μέχρι τις 21:00,Κυριακή: 12:00 μέχρι την αναχώρηση για το Παφιακό

-ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

-ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ -


ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου