Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 11/12/2013

Το πάρτυ στο σύνδεσμο μας αρχίζει από απόψε, οι σκέψεις μας θα περιτριγυριστούν από αλκοόλ, κέφι, Ομόνοια, θύρα9 και την ατέλειωτη καψούρα που βγάζουμε για την ομάδα μας, γιατί εμείς είμαστε αρρωστημένοι με λύπες.. δεν είμαστε οπαδοί της χαράς,είμαστε αυτοι που δεν μπορείτε να ονειρευτείτε ούτε στο πιο τρελό σας όνειρο. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός καθημερινά μέχρι την κυριακή όπου το γλέντι θα κορυφωθεί με το μεγάλο pre game party οπου θα αρχιση απο νωρις το απογευμα . Δευτερα αναχωρούμε από το σύνδεσμο μας με προορισμό το κεντρικό fan club τις θύρας 9.

Ps :Περιττό να σου πω πως πεθαίνω, περιττό να σου πω ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΖΩ

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ανακοινωση Volley 15/11/2013

Περήφανε Ομονοιάτη της Πάφου επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου για μια ακόμη ΠΡΑΣΙΝΗ κάθοδο της ομάδας στη Πάφο, αυτή τι φορά για volley.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς μας αγωνίζεται στη Πάφο την παρασκευή 15/11 και  ώρα 8 για αυτό λοιπόν καλούμε όλους να στηρίξουν το τμήμα του volley δίνοντας το παρών τους στο κλειστό στάδιο Αφροδίτη. Στηρίζουμε οτιδήποτε λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ και φοράει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο στήθος. στηρίζουμε όλα τα τμήματα τις ομάδας μας. Μαζευόμαστε η ώρα 6:00 στο σύνδεσμο μας και όλοι μαζί  στις 7.30 αναχωρούμε από το οίκημα μας για το κλειστό γήπεδο Αφροδίτη όπου θα δώσουμε την  δική μας μάχη, της κερκίδας, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ps.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ..ΟΟ ΣΙΟΥΥΥΥ

 ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑ τμήμα ΠΑΦΟΥ

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7/11/2013

Για ακόμα μια χρονιά η πόλη της Πάφου θα φιλοξενήσει την βασίλισσα Ομόνοια καθώς και τους τρελούς οπαδούς της. Σίγουρα το να φιλοξενήσει οποιαδήποτε πόλη την Ομόνοια είναι σχετικό , για το λόγο ότι η κάθε γωνία της Κύπρου έχει χρώμα πράσινο! Τα πράσινα καραβάνια θα κάνουν και πάλι την μεγάλη κάθοδο τους προς την δύση !!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 24/9

Μετά τα τελευταια γεγονότα στην Ελλάδα με την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες είναι πλέον εμφανές σε όλους πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Φασίστες και αστυνομία συνεργάζονται πλήρως με σκοπό να δουλευει το σύστημα κλείνωντας το στόμα σε καθετί που αντιστεκετε. Πριν κάτι χρόνια ήταν η σφαίρα μπάτσου που αφερεσαι τη ζωή τoυ Αλέξη, πριν λίγους μήνες οι ελεκτές εισιτηρίων σε λεωφορεία που στέρησαν τη ζωή σε νεαρό και τώρα οι μαχεροβγαλτες χρυσαυγίτες.
Η ιστορία μας δίδαξε πως ο φασισμός δεν πέρασε ποτέ του και ούτε τώρα θα περάσει.
Καλούμε λοιπόν όλους τους OMONOIAτες από όλα τα μέρη της Κύπρου και ειδικά τον κόσμο μας στην Πάφο να παρευρεθούν στην αντιφασιστική πορεία της Θύρα 9 την Δευτέρα 30/9 η ώρα 19.00.
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΠΟΡΕIΑ ΤΗΣ ΘYΡΑ 9
Ο ΠΑYΛΟΣ ΦYΣΣΑΣ ΖΕΙ ΤΣΑΚIΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΊ 
ΘYΡΑ 9 ΠAΦΟΣ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 24/8/2013

Με επιτυχία χτες βράδυ συστάθηκε η 7μελής επιτροπή της Θύρα9Πάφου .Σαν νεα επιτροπή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για το καλό του συνδέσμου μας αλλα και της οργανωμένης μας κερκίδας. Θα επικοινωνήσουμε ξανα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για διάφορες εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε και τις αποφάσεις που πήραμε εν οψη της νέας χρονιάς. Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στον σύνδεσμο. 

ΘΥΡΑ9ΠΑΦΟΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ θ9 ΠΑΦΟΣ

Επικοινωνούμε με τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ της Πάφου για να ανακοινώσουμε τις εξης αποφάσεις που έχουν παρθεί απο την προσωρινή επιτροπή του κλιμακίου μας.
-Παρασκευή 23/08/2013 γενική εκλογική συνέλευση ΘΥΡΑ9ΠΑΦΟΥ η ώρα 8:30 στον σύνδεσμο μας στην κάτω Πάφο.Αιτήσεις για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μπορουν να γίνουν στον συνδεσμό μας απο την Τρίτη 19/08 μέχρι την Πέμπτη 22/08 απο τις 4 μέχρι τις 8 το βράδυ. Επίσης μπορείτε να αποταθείτε στα στελέχη του κλιμακίου μας. Όλοι παφίτες κοντά για μια πιο δυνατή ΘΥΡΑ9

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 7/8/2013

  1. Η ομάδα μας δίνη φιλικό αγώνα σήμερα στις 19:00 στα Κούκλια . Σαν κλιμάκιο τις επαρχίας δίνουμε δυναμικό παρών στο γήπεδο για την αγαπούλα μας και ΜΟΝΟ. Στηρίζουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα για να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι ΠΑΙΧΤΗΣ της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ .
     Μαζευόμαστε από νωρίς στο σύνδεσμο μας μαζί με αδέρφια από άλλες επαρχίες και στις 18:20 αναχωρούμε μαζικά για τα Κούκλια.
     Στο σύνδεσμο μας από τις 16:00 μέχρι την ώρα τις αναχώρησης θα είναι το κατάστημα τις οργανωμένης μας κερκίδας.
                                                           ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/7/2013


Καλούμε απόψε τους Ομονοιάτες της επαρχίας Πάφου να δώσουν παρόν στο pre-game του συνδέσμου στις 21:00 στο οίκημα μας στην Κάτω Πάφο. Ντοπαριζόμαστε με θετική ενέργεια και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή πρόκριση.
 Άυριο, τη μέρα του αγώνα, ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 15:00 όπου θα μαζευτούμε και να αναχωρήσουμε μαζικά στις 17:00 για το γήπεδο ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ . Το γήπεδο θα είναι κόλαση. 90 λεπτά θα στηρίξουμε με τη φωνή μας την ομάδα σε ένα ΓΣΠ κόλαση. 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/7/2013


Οι επίσημες υποχρέωσεις τις ομάδας μας αρχίζουν την Πέμπτη, έτσι και εμείς σαν σύνδεσμος καλούμε όλα τα μέλη μας σε ανοιχτή συγκέντρωση την Τετάρτη στις 20:30 για να θέσουμε τις βάσεις για ακόμα μια μαγική χρονια του συνδέσμου. Στη συγκέντρωση θα συζητήσουμε για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το σύνδεσμο μας και θα οριστεί ημερομηνία για εκλογική συνέλευση για το κλιμάκιο τις θύρας 9. Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι. άμεσως μετά την συγκέντρωση θα ακολουθήσει Pre-game PARTY με αρκετό φαγητό και ποτό και θα "προθερμαθουμε" για την Πέμπτη όπου θα στηθούν γιγαντοοθόνες ώστε να δούμε όλοι μαζί τον αγώνα. 
ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ

Ο σύνδεσμος θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη που τον στήριξαν τήν χρονιά που μας πέρασε διοργανώνει  παρασκευή 14/6/2013 στις 21:00 πάρτι με δωρεάν φαγητό. η πόλη θα ταραχθεί  στους ρυθμούς της 9 η πόλη θα "φωτιστεί"  ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 9  ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ΑΛΗΤΙΚΑ 

Paphos 9 troubles 

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Θύρας 9 27/05/2013

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,
Επικοινωνούμε μαζί σας νιώθοντας άμεσα την ανάγκη να εκφράσουμε τον θαυμασμό, το δέος, τον σεβασμό μα πάνω από όλα τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας ξεχωριστά στον κάθε ένα περήφανο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για την επιβλητική παρουσία του στο σημαντικότερο παιχνίδι, δεδομένης της χρονικής στιγμής και της οικονομικής κατάστασης, που κλήθηκε να δώσει η ομάδα μας στη σύγχρονη ιστορία της. Πραγματικά όσα και να λέμε για αυτό τον κόσμο είναι λίγα!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013