Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/7/2014

Μετά από μια τρελαμένη μέρα εορτασμών για τα 5χρονα, ο σύνδεσμος ξεκινά την φετινή χρονιά ανακοινώνοντας τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες

PRE GAME PARTY : Οι επίσημες υποχρεώσεις  της ομάδας μας ξεκινούν την πέμπτη έτσι και εμείς καλούμε τον πιστό κόσμο μας αύριο τετάρτη στις 21:00 στο οίκημα μας για το πρώτο επίσημο pre game party της χρονιάς.


EUROPA LEAGUE ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ:  Την Πέμπτη όλοι στο οίκημα για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Μετά το πέρας του αγώνα θα δώσουμε σαν σύνδεσμος δυναμική παρουσία με ξεχωριστό δικό μας block στην πορεία "40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ" και καλούμε τον κόσμο να μας ακολουθήσει.

ΕΚΛΟΓΕΣ Θ9 ΠΑΦΟΥ: Επίσης την ερχόμενη τετάρτη 23/7 και η ώρα 20:30-21:30  θα πραγματοποιηθούν εκλογές για ανάδειξη νέου συμβουλίου θύρας 9 Πάφου. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα η προθεσμία είναι μέχρι την δευτέρα 21/7 και η ώρα 21:00 και μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα στο σύνδεσμο μας η στέλλοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook. Στην καινούργια επιτροπή θα εκλεχθούν 7 μέλη. Επιτρέπονται οι υποβολές συνδυασμών υποψηφίων.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

-ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου