Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/7/2014


Ομονοιάτη Θυραεννιώτη Παφίτη,
Μετά την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο γύρο και την επιβλητική εμφάνιση του ΛΑΟΥ, καλούμαστε πάλι να σταθούμε στις κερκίδες, διπλά στην ομάδα μας. Για τον αγώνα της πέμπτης με την Μέταλουρκ Σκοπίων, ο σύνδεσμος μερίμνησε για την μεταφορά των οπαδών μας στο γήπεδο με λεωφορείο από τον σύνδεσμο μας στην κάτω Πάφο στις 16:15. Το λεωφορείο στοιχίζει 10 euro για όσους προπληρώσουν για να κρατήσουν θέση, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώσουν στον σύνδεσμο . Στο γήπεδο να δώσουμε όλοι την φωνή μας για την ομάδα, ίσως είναι από τις λίγες τελευταίες φορές που οι φασιστο-νόμοι τους θα μας το επιτρέψουν.

Την Τέταρτη το βράδυ φτιάχνουμε διάθεση στο pre-game party που θα ξεκινήσει στις 21:00 στο οίκημα. Πάμε για ακόμα μια μεγάλη πράσινη βραδιά και μια μαγική εκδρομή.
Επίσης, η νέα επιτροπή του κλιμακίου ΘΥΡΑΣ 9 ΠΑΦΟΥ καλεί τους Oμονοιάτες της πόλης να σταθούν διπλά στον σύνδεσμο για να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά την σημαία με το τριφύλλι , όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και είμαστε εδώ για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ ΠΑΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου