Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Θ.9 ΠΑΦΟΣ 27/11/2014


Ανακοίνωση - Πρόγραμμα εβδομάδας

Το ερχόμενο τριήμερο θα έχουμε δράση στο σύνδεσμο με πρώτο και σημαντικότερο γεγονός το ντέρμπι με τους ακατονόμαστους. Θα προηγηθεί ο αγώνας βόλεϊ Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ την παρασκευή στο στάδιο Αφροδίτη.

Αναλυτική ενημέρωση:


Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ βόλεϊ : Την παρασκευή η πετοσφαιρική Ομόνοια αγωνίζεται στο στάδιο Αφροδίτη με τον παφιακό. Η πορεία της ομάδας βόλεϊ φέτος είναι εκπληκτική. Mετά τον αγώνα θα υποδεχτούμε τους παίχτες της ομάδας στο οίκημα μας στην Κ. Πάφο όπου θα τους αποθεώσουμε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά. Παρασκευή βράδυ όλοι στον σύνδεσμο για να τιμήσουμε αυτούς που πράγματι τιμούν το τριφύλλι.

Pre-game αποερλ - ΟΜΟΝΟΙΑ: Όσοι το έχουν ξαναζήσει δεν χρειάζονται πολλά λόγια ... Η νύχτα που κάνει πολλούς να την φοβούνται. Η νύχτα που φέρνει ολόκληρο τον αστυνομικό σταθμό σε κατάσταση επιφυλακής. Το Σάββατο βράδυ το κέντρο της Πάφου θα είμαστε εμείς. ΟΛΟΙ σύνδεσμο για ακόμα ένα ξέφρενο πράσινο πάρτη με ολονύχτια συνθήματα.

αποερλ - ΟΜΟΝΟΙΑ: Την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι και ως γνωστόν η οργανωμένη μας κερκίδα θα απέχει από τον αγώνα, έτσι και εμείς υποστηρίζοντας την αντίδραση για τον τρομονόνο θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι από τον σύνδεσμο σε ατμόσφαιρα γηπέδου. Όλοι με πρασινα.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ -

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου