Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Θ.9 ΠΑΦΟΣ 27/11/2014


Ανακοίνωση - Πρόγραμμα εβδομάδας

Το ερχόμενο τριήμερο θα έχουμε δράση στο σύνδεσμο με πρώτο και σημαντικότερο γεγονός το ντέρμπι με τους ακατονόμαστους. Θα προηγηθεί ο αγώνας βόλεϊ Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ την παρασκευή στο στάδιο Αφροδίτη.

Αναλυτική ενημέρωση:

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/7/2014


Ομονοιάτη Θυραεννιώτη Παφίτη,
Μετά την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο γύρο και την επιβλητική εμφάνιση του ΛΑΟΥ, καλούμαστε πάλι να σταθούμε στις κερκίδες, διπλά στην ομάδα μας. Για τον αγώνα της πέμπτης με την Μέταλουρκ Σκοπίων, ο σύνδεσμος μερίμνησε για την μεταφορά των οπαδών μας στο γήπεδο με λεωφορείο από τον σύνδεσμο μας στην κάτω Πάφο στις 16:15. Το λεωφορείο στοιχίζει 10 euro για όσους προπληρώσουν για να κρατήσουν θέση, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώσουν στον σύνδεσμο . Στο γήπεδο να δώσουμε όλοι την φωνή μας για την ομάδα, ίσως είναι από τις λίγες τελευταίες φορές που οι φασιστο-νόμοι τους θα μας το επιτρέψουν.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/7/2014

Μετά από μια τρελαμένη μέρα εορτασμών για τα 5χρονα, ο σύνδεσμος ξεκινά την φετινή χρονιά ανακοινώνοντας τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες

PRE GAME PARTY : Οι επίσημες υποχρεώσεις  της ομάδας μας ξεκινούν την πέμπτη έτσι και εμείς καλούμε τον πιστό κόσμο μας αύριο τετάρτη στις 21:00 στο οίκημα μας για το πρώτο επίσημο pre game party της χρονιάς.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 5ΧΡΟΝΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ: ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  
Τα τελευταία 5 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ κοινωνία στην Πάφο ενδυναμώθηκε και εκτοξεύθηκε στα ύψη δοξάζοντας και προστατεύοντας το όνομα της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για αυτό είναι η λειτουργία του συνδέσμου που με την βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου.Με την ευκαιρία των 5 χρονων λειτουργίας του συνδέμου ανακοινώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων.
Στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τρίωρη κρουαζιέρα από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Η τιμή είναι στα 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου :  1 ποτό και σνακ στο καράβι και φαγητό που θα ακολουθήσει στον συνδεσμό μας μετά το πέρας της κρουαζιέρας όπου θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.
Συνάντηση στον σύνδεσμο μας στις  4:30μμ και στις 5:00μμ αναχωρούμε με  πορεία προς το Λιμανάκι. Εισητήρια θα προπωλούνται στο οικημά μας Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 7:00 μ.μ. Λόγω περιορισμένων θέσεων προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συνδέσμου .
Ακόμα, στις 16 Ιουλίου θα πραγματοπιηθεί το καθιερωμένο μας PRE-GAME. Μαζευόμαστε στο οικημά μας για μια ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ βραδιά  όπως ΜΟΝΟ εμείς ξέρουμε και ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε !!!

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ


Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 13/2

Αύριο παρασκευή στις 8:00 οριστικέ το pre game party το συνδέσμου σε μια ξεχωριστή ήμερα .. Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ .
Επίσης κατά την διάρκεια του Pre game θα μπορείτε να παραλάβετε τo ΦΟΥΤΕΡ του συνδέσμου.Για την παραλαβή πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη πληρωμής.
Στηρίζουμε δυνατά και ακούραστα το σπίτι μας ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟ ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ 

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φουτερ ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ

Click on picture 
Παρουσιάζουμε στα μέλη μας τα συλλεκτικά footer για τα 5χρονα της Θύρας-9 κλιμάκιο Πάφου. Για παραγγελίες αποτείνεστε στο οίκημα μας καθημερινά απο τις 16:00 - 20:00 απο Πέμπτη 23/1 μέχρι Πέμπτη 30/1 όπου μπορείτε να δοκιμάσετε size και να προπληρώσετε πέρνοντας απόδειξη. Οι παραλαβές των footer αναμένοντε να γίνουν στις 10 Φεβρουαρίου περίπου. Τιμή 27ευρω.
Στηρίζουμε τον μοναδικό οργανωμένο σύνδεσμο στην Πάφο.

Διευκρινίζουμε ότι τα footer θα είναι άψογη ποιότητα και το σήμα μπροστά θα είναι ραμμένο!

Για να δείτε πιο καλά την εικόνα πατήστε επάνω

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ 

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !

Το μαθητικό τμήμα τις θύρας 9 Πάφου διοργανώνει μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική το Σάββατο 18/1/2014 η ώρα 9:00 στο σύνδεσμο μας στην κάτω Πάφο.
 Το μαθητικό τμήμα είναι το μέλλον του συνδέσμου άλλα και τις οργανωμένης μας κερκίδας  και είναι ευκαιρία όλοι η μαθητές άλλα και όλος  κόσμος που θέλει να ασχοληθεί  με το σύνδεσμο μας να έρθουν κοντά να γνωριστούμε διασκεδάζοντας

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ !